Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η φιλοσοφία μας


“Λύση στο διάβασμα, εγγύηση στη μάθηση»

  Οι συνεχείς αυξανόμενες απαιτήσεις του εκπαιδευτικού συστήματος σε συνδυασμό με τον συρρικνωμένο χρόνο των γονιών και τους έντονους ρυθμούς ζωής έχουν μετατρέψει για πολλές οικογένειες την καθημερινή μελέτη σε έναν μικρό Γολγοθά που πολλές φορές συνοδεύεται με εντάσεις, νεύρα και δυσάρεστες καταστάσεις.

   Ο χώρος μελέτης «διαβάζω...» έρχεται να σας δώσει λύση στο διάβασμα και τη μελέτη με γνώση, υπευθυνότητα και κυρίως μεράκι και αγάπη για τα παιδιά. Βασικοί μας στόχοι είναι : πρώτον, το παιδί φεύγοντας από εμάς να έχει ολοκληρώσει την καθημερινή του μελέτη και δεύτερον, μέσα από τη διαδικασία της μελέτης να έχει κατανοήσει και εμπεδώσει ουσιαστικά το κομμάτι της ύλης που διδάχθηκε. Έτσι, θα πηγαίνει καθημερινά στο σχολείο γεμάτο αυτοπεποίθηση και σιγουριά αυξάνοντας έτσι την απόδοσή του.

  Τέλος, βασικό στοιχείο της φιλοσοφίας μας είναι ότι η επανάληψη είναι η μητέρα της μάθησης. Γι’αυτό το λόγο , η επανάληψη είναι βασικό στοιχείο της δουλειάς μας στο χώρο μελέτης έτσι ώστε να καλύπτονται όσα κενά υπάρχουν και κυρίως, να μην αφήνουμε να δημιουργηθούν καινούργια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου